Kincskereső Szülinapi KalandtúráK

A Túravezér olyan szülinapi játék, amit a lakhelyedhez legközelebb eső erdőben szervezünk meg. Kincsesládákat telepítünk a helyszínen, amelyeket az ünnepelt játékos korának megfelelő szintű feladatok megoldásával találhat meg. Ebben persze a barátoknak is segíteniük kell.  A kalandtúra távja a csapat életkorához mérten változik, de maximum 3 km, amely a játék megfejtésével együtt is teljesíthető 2 - 2,5 óra alatt. A kiinduló pontra visszaérkezve - amelyet igyekszünk úgy kiválasztani, hogy legyenek asztalok és padok - a gyerekek egy piknik keretében ünnepelhetnek.
turavezer.hu

EQUINOX TREKKING CLUB

Egyesületünk a természetjárást szeretné népszerűsíteni Magyarországon. Belföldi túráinkra bárki jelentkezhet, átlagos fizikai erőnléttel teljesíthetőek. Egynapos túráink nagyrészt Budapest és Tatabánya környékiek, de havonta meglátogatunk egy nemzeti parkot, így aki velünk tart, bejárja az országot. Egyesületi tagként külföldi túráinkon is részt vehetsz. trekk.hu

FJALLRAVEN VÁNDORTÚRA

Egyesületünk szervezi 2014 óta Magyarországon a Fjallraven Vándortúrát a svéd Fjallraven classic mintájára, tagjai önkéntesként biztosítják a rendezvényt. A résztvevők 5 napon keresztül kijelölt útvonalat járnak be, ami kb. 110 km, mindenki maga viszi a felszerelését és sátorban alszik. A célban pedig közös bulin ünnepelünk a táv teljesítőivel.
vandortura2019.hu