TIBETI MASSZÁZS
ENERGIA KEZELÉS

Ha már idáig eljutottál az oldalamon, valószínűleg olvastál az energiáról. Ha ismerős vagy ezen a területen, ha hiszel benne, ha érzékeled vagy ha már használod is, akkor lehet, hogy nem tudok újat mondani. De ha még nem tudod, hova is tedd ezt a dolgot, amiről pedig már annyi ember beszél, csak hát nem tűnik elég meggyőzőnek, akkor kérlek gondolj bele, hogy Einstein óta ez már tudományosan is bebizonyított tény. Az ismert képlet (E = m x c2) kapcsolatot ír le az energia és a tömeg között, vagyis minden tömeggel rendelkező dologhoz energia tartozik. 
A kínai medicínában az energiát, más néven a chi-t már évezredek óta az emberi szervezet alapvető lételemének tartják. Különböző minőségű chi-ket különböztetnek meg, amik különböző csatornákon közlekednek. A nadikon a prána áramlik, és ez az egyik olyan szint, ahol két ember között energiacsere tud megtörténni. 
Az energiával kezelő személy megtanulja olyan módon kinyitni magát, hogy bizonyos energiát tudjon becsatornázni és azt pránává alakítva továbbadja kezeltjének.
Amikor megjelenik testünkben egy tünet, akár fizikai betegség, akár nehéz élethelyzetből fakadó érzelmi megrázkódtatás formájában, akkor testünk energetikai rendszerében már felborult az egyensúly. Ennek visszaállításában a kineziológiai oldások mellett energetikai helyi kezelésekkel is érdemes rásegíteni a gyógyulásra.

KINEZIOTAPE RAGASZTÁS
REFLAXÁCIÓ