Programozó matematikus végzettséggel és 3 gyermekkel már harminc év felett egy barátnőm ajánlására elmentem egy asztrológiai elemzésre Bali Nórához. Ő szembesített azzal, hogy nagyon mást élek, mint ami a horoszkópomban látszik. Éreztem, hogy igaza van, már csak azt kellett megtalálnom, hogy merre induljak.

2003-ban jó iskolát keresve legnagyobbik lányunknak közösséget találtunk a Kispesti Waldorf iskolában. Itt értek az első benyomások egy másfajta gondolkodásról, mint ami előtte vezérelt.

2004-ben elvégeztem egy jobb agyféltekés rajztanfolyamot, majd a Pránanadi ösvényén indultam el, amin a mai napig jártam különböző mestereknél, jelenleg az Élő Forrásban haladok tovább. Ezzel egy időben elkezdtem kineziológiát tanulni Varju Mártánál, ahol 3,5 év alatt a One Brain, Touch for Health, Stress Release és Brain Gym rendszereket. Ezután rajzpszichológiát tanultam Szőllősi Renátánál. 2011-ben Köves Zsuzsa szervezésében külföldi kineziológia oktatóktól egy új rendszerrel ismerkedtem meg: a LEAP Agyintegrációval. 2016 áprilisában az elsők között vizsgáztam le és azóta ezzel a rendszerrel dolgozom.

Az asztrológia már ez első elemzésem óta érdekelt. 2007-ben asztrozófiát kezdtem el Paksi Zoltánnál, 2010-ben humanisztikus asztrológiát Rákos Péternél, majd 2014-ben asztrológiai pszichológiát Gosztonyi Tímeánál.

családállítás módszerét is nagyon hatékonynak éreztem, és 2012-ben Rákos Péter csoportjában azt is elkezdtem tanulni. Azóta számos állítónál jártam és megtapasztaltam, hogy számomra mi a leginkább testhezállóbb állításvezetési módszer.

Eddigi tanulmányaim és saját önismereti utam nyomán megtaláltam, hogy milyen kérdések foglalkoztatnak leginkább, és milyen területen tudok a hozzám fordulóknak tanácsot adni: összefüggéseket kutatok a gyerekkori élmények, a felmenők történetei és a születési horoszkóp között. Honnan jövünk, miért vagyunk itt és hova tartunk?